Фейсбук група "Габровски майки даряват надежда"

„Габровски майки даряват надежда“ с нова кампания за абитуриенти от Габрово и региона

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Фейсбук група "Габровски майки даряват надежда"
Фейсбук група „Габровски майки даряват надежда“

Кампания в помощ на абитуриенти и техните семейства за втора поредна година подемат от Фейсбук групата „Габровски майки даряват надежда“ с организатор Павлина Крумова. Каузата носи името „На добър час – бал 2018/2019“.

„Главната цел на тази благородна инициатива е родителите да вложат своите спестявания в кариерното развитие на децата. Знам колко много струва на един родител този един-единствен ден в живота на детето му – завършването на средното образование. Но вместо да се теглят безумни кредити за една нощ, то ние участниците в групата желаем да предоставим на децата бални тоалети, аксесоари, грим, прически, транспорт и всичко необходимо, за да се чувства детето добре на така мечтания бал“ – сподели пред Габрово Daily организаторката Павлина Крумова.

Габровските майки с ново предложение: На бал в народна носия

Тази година кампанията ще обхване не само Габрово, но и градовете Севлиево, Трявна, Плачковци, Априлци и Троян. Новото тази година е, че ако някое дете или цял клас желае, може на бала да се облече в автентична народна носия. Дискретността и конфиденциалността на родителите и техните деца е напълно гарантирана.

За контакти и въпроси може да се обърнете към организатора на „Габровски майки даряват надежда “ – Павлина Крумова на тел. 0878870713 или да се присъедините в самата група.

В момента от групата на майките разработват още две идеи –  за поставяне на хладилна  витрина с хранителни продукти за крайно нуждаещи се хора в Габрово, както и за гардероб с дрехи. Идеята е в ход и търси съмишленици и подкрепа от обществото.

Припомняме, че за благотворителната дейност на „Габровски майки даряват надежда“ Павлина Крумова получи отличието „Габровец на годината“ на първата церемония, организирана от Габрово Daily и общността „Бъдещност за Габрово“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.