Габровски деца стават лесовъди за един ден

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Габровските деца могат да станат лесовъди за един ден, съобщават от Община Габрово. Празникът се организира от Северноцентрално държавно предприятие – Габрово. „Лесовъд за един ден“ е посветен на Седмицата на гората – инициатива на Министерство на земеделието, храните и горите и Изпълнителната агенция по горите.

Подготвена е интересна програма за децата от габровските училища, която включва образователни беседи, музикални изпълнения, интерактивни игри, еко работилници и много други изненади.

Събитието ще се проведе в петък, 30 март 2018 г., от 13.30 часа в парк „Маркотея“ в Габрово.

При лоши метеорологични условия празникът ще се състои в спортна зала „Орловец“ от 13.30 до 16.00 часа.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.