Мариянна Цакова и нейното семейство. Снимка: Личен архив

Актьорите от Държавен куклен театър – Габрово играха благотворително в помощ на Мариянна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Държавен куклен театър Габрово
Снимка: Държавен куклен театър Габрово

Държавен куклен театър – Габрово изигра благотворително пиесата „Момче и вятър“ на 9 юни. Габровските куклени актьори се отзоваха в помощ на 39-годишната Мариянна Цакова от Габрово – майка на 3 деца, която се бори с тежката диагноза рак.

Десетки габровци се стекоха в сградата на Кукления театър, за да се насладят на представлението и да помогнат на Мариянна и семейството ѝ.

Целият екип на кукления театър работи напълно безвъзмездно и всички средства, събрани от билети и специално направената дарителска кутия, бяха преведени по сметката на габровката с пожелания за бързо възстановяване.

Благотворителен куклен театър за Мариянна Цакова. Снимка: Да помогнем на Мариянна
Благотворителен куклен театър за Мариянна Цакова. Снимка: Да помогнем на Мариянна

Само от билети събраната сума е 413,30 лв., а в дарителската кутия само за няколко дни са се събрали малко над 300,00 лв.

Дарителска кутия в Държавен куклен театър Габрово в помощ на Мариянна. Снимка: Да помогнем на Мариянна
Дарителска кутия в Държавен куклен театър Габрово в помощ на Мариянна. Снимка: Да помогнем на Мариянна

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Над 100 000 лв. са събрани до момента за лечението на Мариянна

Екипът на кампанията и семейството на Мариянна поднасят искрените си благодарности към този жест на човечност и подкрепа от страна на Държавен куклен театър – Габрово.

Мариянна е вече в клиника в Истанбул

В момента Мариянна Цакова се намира в клиниката „Анадолу“ в Истанбул, където се провеждат необходимите прегледи и изследвания. До няколко дни ще има повече яснота относно състоянието на жената и процеса по лечението.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.