Мерки за опазване на дома от кражби

Полицията залови дряновци на 17 и 18, откраднали 5000 лв. от къща

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полицията залови двама млади дряновци, откраднали 5000 лв. от къща на ул. „Шипка“ в Дряново на 9 февруари 2018 г. Двамата влезли в къщата, като счупили прозорец. Младежите на 17 и 18-годишна възраст са многократно осъждани за кражби, съобщават от МВР – Габрово.

Дряновските полицаи намериха и иззеха основната част от откраднатите пари – 4290 лв.

Двамата младежи са задържани за срок до 24 часа. Работата по цялостното изясняване и документиране на случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Криминална хроника в област Габрово (12-13 февруари 2018 г.)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.