За пета година и въпреки епидемията – с концерт на площада в Габрово на 30 декември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„На 30 декември в 19:00 часа ще изпратим щурата 2020 година със страхотен концерт на Миро.“ С тази новина на сайта на Община Габрово съобщиха за продължаването на нестандартното празнуване в нашия град на 30 декември, което започна през 2016 година.

Ще има и празнични илюминации, които са веднага след концерта – около 20:45 часа.

Припомняме, че заради противоепидемичните мерки срещу разпространението на COVID-19 в София няма да се състои традиционният концерт на площад „Княз Александър І“. В Пловдив също са отменени всички културно-масови мероприятия до 1 януари 2021 г., включително традиционната празнична коледна и новогодишна програма на площад „Стефан Стамболов“. Липсва информация за празнична новогодишна програма и в съседно Велико Търново.

До 31 януари 2021 г. е удължена извънредната епидемична обстановка у нас. Според единния информационен портал coronavirus.bg сред ограничителните мерки до 31.01.2021 г. е преустановяване на провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия (кина, музеи, галерии, сценични прояви, концерти, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство и други).  Не се допуска също така организирането и провеждането на събирания и тържества от частен характер с присъствие на повече от 15 човека.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.