Благотворителен концерт търси средства за лечението на Поли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Поли страда от детска церебрална парализа и се нуждае от средства за лечение

Благотворителен концерт „Надежда за Поли“ търси габровците с големи сърца, за да помогнем на 4-годишната Поли в борбата с детската церебрална парализа. Концертът е на 8 февруари 2019 г. от 17:30 ч. на партерния етаж в Мол Габрово.

Участие в концерта ще вземат фолклорен ансамбъл „Сивек“ и Танцова школа „Лиана“ към НЧ „Габрово – 2002“ , детските градини „Радост“ и „Дъга“, Музикална школа „Звезди в аванс“, детска фолклорна група при НЧ „Зора-1872“ – кв. Нова махала и музикален клуб „Весела“.

Поли е преминала през редица рехабилитационни процедури в различни болници в България, които обаче не дават резултат. Родителите са се свързали с болница в Турция и са успели, със собствени средства, да финансират няколко процедури там. В резултат детето има подобрение. Нужни са, обаче, още много рехабилитации в Турция, чиято стойност семейството вече не може да си позволи.

Ще се проведе и благотворителен базар, паралелно с концерта. Всеки може да донесе по нещо – книга, свещ, играчка или друга свещ, които ще се продават благотворително по време на концерта.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.