Да помогнем на г-жа Митка Георгиева

ДНЕС е благотворителният концерт в помощ на любимата учителка г-жа Митка Георгиева

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Да помогнем на г-жа Митка Георгиева
Да помогнем на г-жа Митка Георгиева

Благотворителен концерт в помощ на любимата учителка от Национална Априловска гимназия Митка Георгиева предстои на 6 ноември 2017 г. от 18:00 ч. Събитието е в зала „Възраждане“. Благотворителният вход е 5 лв. Ще бъдат поставени и кутии за дарения на входа.

Както Габрово Daily първи писа, дългогодишният преподавател по немски език в НАГ Габрово Митка Георгиева се нуждае от нашата помощ в дългата борба с болестта остра миелоидна левкемия.

Средствата в помощ на г-жа Митка Георгиева се събират в UniCredit Bulbank – клон Габрово по следните сметки:
– в BGN – BG02UNCR70001520296263
– в EUR – BG72UNCR70001520444965, BIC – UNCRBGSF

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ЗОВ ЗА ПОМОЩ за една от любимите учителки в Националната Априловска гимназия

„Животът невинаги е справедлив, наказва най-добрите хора с най-тежките изпитания. Този благотворителен концерт е за една от най-обичаните и обичащи професията си, учителки по немски език- Митка Георгиева, която повече от 6 години се бори с левкемията“, написаха организаторите на благотворителния концерт в специално Facebook събитие.

Г-жа Митка Георгиева благодари за усилията на своите ученици и приятели: „Благодаря ви, мили мои! Знайте, че ако се преборя, то ще бъде заради това, че имам вас и вашата опора! На 6 ноември ще бъда в болницата, на 7-ми предстои може би съдбовен ден за мен – трансплантацията на стволови клетки! Но дори и тогава ще бъда с вас, ще бъда ваша!!!…“.

Ние от Габрово Daily приканваме всички, които имат възможност, да помогнат и пожелаваме скорошно оздравяване на Митка Георгиева!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.