Карнавал Габрово на терасите и от хола? Но с онлайн конкурс и стриминг

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Карнавал Габрово обявява конкурс по време на изолация – за най-карнавални тераса, семейство и домашен любимец. Ще има и карнавален онлайн стриминг, но не и шествие, споделят в новината на карнавалния уебсайт. Всичко ще се случва на фейсбук страницата на карнавала. Датата е предварително обявената за тазгодишния карнавал – 16 май.

Все още от Карнавала не са обявили пълна информация какво ще се случва на 16 май, имайки предвид извънредната ситуация в момента у нас.

Трите категории на конкурса са следните:

1. за най-карнавална, весела и пъстра тераса, двор, прозорец

2. за най-добре маскирано семейство

3. за домашен любимец, който /по традиция/ е котка, прилича на котка или иска да е котка, и е съпричастен на карнавалния дух вкъщи

Снимки на вашия карнавален оазис се приемат от 11 до 18 май във фейсбук с хаштаг #Gabrovo2020 или на имейл carnival@gabrovo.bg, а победителите ще бъдат избрани чрез гласуване във фейсбук страницата на Карнавал Габрово.

Ако желаете да участвате в карнавалния стрийминг, може да изпращате вашите тераси, костюми и домашни любимци на 16 май от 19 до 21 часа с хаштаг #Gabrovo2020. Ако сте от по-спокойните фенове – имате на разположение цяла седмица – 11 – 18 май. Можете да участвате и в трите категории. Гласуването е във фейсбук страницата на карнавала. Събралият най-много харесвания печели.

Победителите ще получат и парични награди – 500 лв. за категория 1 и награда от 500 лв. за категория 2 от конкурса. Подарък под формата на храна и аксесоари, в зависимост от вида на домашния любимец, ще бъде наградата за категория 3.

С пълния текст на информацията за конкурса може да се запознаете на карнавалния сайт.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.