Обявиха конкурс за идеен проект за центъра на Плачковци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Трявна обяви архитектурен конкурс за идеен проект на централната градска част на Плачковци. Проектът обхваща площадното пространство пред сградата на кметството, както и прилежащия към него район. Целта на архитектурната разработка е да представи оригинално и индивидуално решение как централната градска част може да се  модернизира и благоустрои, за да се превърне в притегателно място за жителите и гостите на града, споделят от местната администрация.

Наградата за победителя е в размер на 833,33 лв. без ДДС и не се предвиждат награди за класираните на второ и трето място. Спечелилият ще има право да изготви впоследствие и техническия проект за Централната градска част на Плачковци.

Идейните проекти се подават в срок до 17:00 ч. на 13.12.2021 год. в деловодството на Община Трявна – ул. “Ангел Кънчев” №21.

Повече информация относно изискванията за кандидатстване и изготвяне на архитектурния идеен проект може да откриете на сайта на Община Трявна.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.