Коледа

Конкурс за коледна картичка ще зарадва възрастни самотни хора в Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Коледа
Снимката е илюстративна

Деца и младежи от Севлиево могат да се включат в конкурс за изработване на коледни картички. Организатори са Община Севлиево, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Севлиево и Младежки център – Севлиево.

Целта на конкурса е да провокира желание у подрастващите в Севлиево да изработят коледна картичка, която да бъде изпратена на самотен човек.

Конкурсът е индивидуален. Груповите творби няма да бъдат класирани за награди.

Четири са възрастовите групи на допустимите участници: Предучилищна възраст – деца до 6 години; Първа възрастова група – от 7 до 10 години; Втора възрастова група –  от 11 до 15 години; Трета възрастова група – от 16 до 19 години.

Какви са изискванията към оформлението на картичките

Всяка картичка трябва да е придружена с коледно пожелание. На всяка картичка трябва да бъдат посочени имената, възрастта на участника, детско/учебно заведение или социална услуга за деца/младежи и точен адрес.

При предаване на коледната творба задължително условие е и да се посочи телефон за контакт с участника (негов родител/учител/настойник/попечител). При предаване на картички от едно заведение, контактите могат да бъдат обособени в списък с имената и възрастта на участниците, като това не изключва посочването на данните на самата картичка.

Картичка, за която не са посочени всички данни не може да бъде класирана.

Краен срок

18.00 ч. на 7.12.2017 г. в Младежки център-Севлиево, гр. Севлиево, ул. „Канлъ дере” №14.

Награждаване

Тричленно жури ще разглежда постъпилите картички. Ще бъдат връчени първа, втора и трета награда във всяка възрастова група, награда за най-оригинално пожелание и поощрителни награди.

Ще бъде присъдена специална награда на МКБППМН – Община Севлиево, а отличената творба ще бъде отпечатана и ще е празничен поздрав за членовете и партньорите на Местната комисия.

Награждаването ще се проведе на 14.12.2017 г. /четвъртък/ от 17:30 ч. във  фоайето на Община Севлиево, където всички картички ще бъдат изложени.

Всички картички ще зарадват възрастни самотни хора за Коледа.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.