Община Трявна украсява празнично града с коледна украса

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Трявна започна да поставя коледната украса в града. През изминалите дни общински служители поставиха празнични осветителни тела на ул. “Стара планина”, в кв. “Светушка”, по фасадата и пред сградата на общината, както и красивото звездно небе над “Кивгирения” или т.нар. Гърбав мост в Старата част на възрожденския ни град, което традиционно допълва цялостната феерия от празнични светлини в този период на годината.

С коледна украса ще бъде и големият кипарис пред сградата на НЧ “Пенчо Славейков 1871” в Трявна. Празнично пременени са и трите дървени къщички, разположени на площада пред читалището, които и тази година ще предлагат на малки и големи ръчно изработени коледни украси, лакомства и подаръци на традиционния Коледен базар.

Предстои допълнително украсяване пред сградата на общинска администрация, украсяване на Каменния мост на ул. “Ангел Кънчев”, коледна премяна в парка пред Районния съд и поставяне на две големи коледни елхи в кв. “Светушка” и на площад “Капитан Дядо Никола” пред Часовниковата кула в Трявна.

През следващите дни очаквайте и цялата коледно-новогодишна празнична програма на Община Трявна за тази година, споделят от местната администрация.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.