Истории за Доброто от Габрово: Коледна елха с детски картички краси болницата в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Коледна елха, украсена с детски картички, от днес краси входа на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово.  Това сподели Жанета Кирчева, която е част от кампанията за предоставяне на топла храна на медиците в Габрово.

Истории за Доброто от Габрово: Ресторанти и фирми даряват храна за медиците в габровската болница

Коледното дърво в болницата в Габрово е украсено с десетки детски рисунки, които носят светлина и топлина на пациенти и персонал. Картичките са от децата и учителските колективи на ЦДГ „Дъга“, ЦДГ „Радост“, ЦДГ „Явор“, ОУ „Ран Босилек“, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, СУ „Райчо Каролев“.

Подаръкът е от децата на Габрово в знак на признателност и благодарност към всички лекари, сестри и медицински работници.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово Daily заедно с общностната медия за доброто „Добрите българи“ dobrite.bg търсим истории за Доброто от Габрово и региона. Търсим дарителите, доброволците, благодетелите, дори да са най-обикновени хора, които вършат всекидневно добро. Обществото има нужда от активни граждани с общественополезна дейност – независимо колко мащабна е тя, дали е голяма кампания със стотици последователи или нещо малко като почистване на кварталната градинка, помощ за възрастен нуждаещ се човек или грижа за животно.

Пишете на нашата поща editor@gabrovodaily.info, на пощата на „Добрите българи“ info@dobrite.bg или споделяйте във Фейсбук групата Задруга на Добрите българи.

Четете в статията ни: Габрово Daily и „Добрите българи“ търсят истории за Доброто от Габрово и региона


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.