Коледната елха в Габрово грейна (СНИМКИ)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Новата коледна елха, която Габрово има от миналата година, грейна на тържествено събитие тази вечер на площад „Възраждане“.

Вижте снимки от събитието в галерията:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

За четвърта поредна година Габрово ще празнува на площада ден по-рано, на 30 декември. Кои изпълнители ще видим на празничната сцена на площад „Възраждане“ четете в статията на Габрово Dailly тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.