Хали Габрово ще отворят отново с Коледен базар

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Момент от представянето на Хали Габрово на 19 ноември 2016 © Мол Габрово
Момент от представянето на Хали Габрово на 19 ноември 2016 © Мол Габрово

Проектът за ново място за пазаруване Хали Габрово беше представен на 19 ноември в „Мол Габрово„. Читатели на Габрово Daily ни запитаха какво се случва с Хали Габрово и защо не са отворени. Потърсихме за коментар търговския център.

В момента продължава запълването и оборудването на помещенията и не се обслужват клиенти. В кратки срокове жителите на Габрово и региона могат да очакват Коледен базар и малки спретнати дюкяни, готови да обслужват клиенти ежедневно на пълен работен ден – това споделиха специално за Габрово Daily от ръководството на „Мол Габрово“ след наше запитване какво предстои в обекта. Още не е ясна конкретната дата за коледния базар.

Интериор на Хали Габрово в Мол Габрово
Интериор на Хали Габрово в Мол Габрово © Мол Габрово

Дадохме възможност на жителите на Габрово да се запознаят с идеята на инвеститора, а именно да им предоставят място, различно от хипермаркетите, място, от което да имат възможност да пазаруват качествени и истински продукти – заявиха още от мола пред Габрово Daily. За да насърчи още търговци да намерят място в Хали Габрово, ръководството на търговския център предоставя по думите им изключително атрактивни наемни условия, от които всеки желаещ може да се възползва.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.