Коледа и Нова година в Габрово

Празнични изненади очакват габровци за Коледа и Нова година

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Коледа и Нова година в ГабровоНови празнични светлини и фигури ще радват габровци и жителите на габровските села за Коледа и Нова година тази година. За празниците Община Габрово е осигурила ледена пързалка, коледен базар, открита сцена и много концерти и спектакли. 3500 лв. са осигурени от общината за възстановяване на фигурите в Детското коледно градче, героите от което силно пострадаха миналата година, когато вандали ги гориха и мачкаха. Отново ще има чаша вино и заря в новогодишната нощ.

От Община Габрово се обръщат към габровци със следното послание:

Ще бъдем особено щастливи обаче да предадем коледното настроение на още повече улици и сгради в общината. Не бихме могли да достигнем до всяка отсечка, но ще приветстваме желанието ви да го направите, ако от там минава вашият път, пътят на вашите работници и партньори. Начинът изберете сами – чрез светлини, фигури, украса на жива елха. С удоволствие ще обсъдим предложенията ви и ще намерим начин да отбележим приноса ви – чрез реклама, поставена на мястото, или друг подходящ за вас начин. За повече информация можете да се обърнете към Стефан Ганев на тел: 066818363 и e-mail: ganev@gabrovo.bg.

Ще призовем и коледния дух у всеки един габровец. Украсете своите домове, офиси, училища, детски градини.

Вярваме, че благодарение на общите ни усилия, тази Коледа ще бъде по-красива, по светла и по-богата.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.