КНСБ

КНСБ – Габрово с телефон за трудово-правни консултации в кризата с коронавируса

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Регионалният съвет на КНСБ в Габрово открива гореща телефонна линия, на която всеки може да получи консултация за своите трудови и осигурителни права в условията на кризата, предизвикана от пандемията на коронавируса.

Телефонният номер за контакти е 0885 970 323, като обаждания на него ще се приемат всеки работен ден от 9:00 до 18:00 часа.

Националната ни медия Dobrite.bg събра полезната информация за COVID-19 в една статия – здравна информация, тест, как да дарим и да станем доброволец и др.: Доброто ще победи COVID-19 (ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.