КНСБ и МОН с образователна кампания за ученици в Габрово „Моето първо работно място”

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Образователна кампания за ученици „Моето първо работно място” се провежда в Габрово през януари и февруари. Организатори са КНСБ и Министерството на образованието и науката.

КНСБ Габрово проведе обучение на класни ръководители на завършващите ХІІ клас. Във втория етап на обучителната кампания се предвижда обучението на завършващите ХІІ клас да бъде водено не само от самите класни ръководители, но и от преподаватели от КНСБ.

Темите на обучението на зрелостниците са свързани с постъпването им на работа, с работното време, почивките и отпуските, с прекратяване на трудовите договори, здравословните и безопасни условия на труд и т.н., съобщават от Регионалния съвет на КНСБ – Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.