Катастрофа с жертви, пътят Велико Търново – Габрово е затворен

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мъж и жена са загинали при катастрофа на пътя Велико Търново – Габрово, съобщава Българското национално радио.

Движението на автомобили е спряно в участъка Дебелец – Соколово от пътя между Велико Търново и Габрово, уточняват от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Обходният маршрут за леки автомобили е по път Соколово – Килифарево и обратно, а за тежкотоварните МПС – през проход „Републиката“.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Бележка на редакцията: Снимката към статията е илюстративна.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.