Мъж е в болница след катастрофа край Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Катастрофа. Снимката е илюстративна. Pixabay

54-годишен жител на дряновското село Караиванца е катастрофирал с личния си автомобил в местността „Функата“ край Севлиево. Инцидентът е станал на 20 януари 2019 г. вечерта, съобщават от МВР Габрово.

Шофьорът се е движел в посока Варна, когато автомобилът му излиза от пътното платно и се удря в крайпътен скат.

Мъжът е с фрактури на три ребра и шиен прешлен. Пострадалият е настанен в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ – Севлиево без опасност за живота.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.