Астрономическа обсерватория и планетариум – Габрово

Кампания ще подпомага планетариума със средства от събиране на отпадъци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кампания за събиране на ненужна хартия и пластмаса ще подпомага Астрономическа обсерватория и Планетариум – Габрово. Временен събирателен пункт ще бъде обособен на ул. „Юрий Венелин“ №16.

Разделно събрани хартия, пластмаса и кенчета може да предадете във временния пункт на 9 и 10 октомври, от 14:30 до 17:30 часа.

Получените средства ще бъдат предоставени на габровския планетариум за подпомагане дейностите по неговото реновиране.

Допълнителна информация може да получите на тел.: 066 818 311 или на email: maria.radoycheva@gabrovo.bg, съобщават от Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.