Кампания "Зелено Габрово" © Община Габрово

Подаряват цветя, ако облагородите градинката пред блока си в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Общинско предприятие „Благоустрояване“ в Габрово продължава кампанията „Зелено Габрово“. И тази година те ще подарят растителност на желаещите да се включат в облагородяването на междублоковите зелени пространства, съобщават от Община Габрово.

За да участвате, е необходимо да заявите участие до 15 април 2021 г., ето и подробности:

– Да заявите Вашето желание на тел. 066 985 047 и 0884 842 251 или на e-mail: zeleno@gabrovo.bg, като посочите район за облагородяване, телефон и лице за контакт /заявки за участие се приемат до 15 април 2021г./.

– Да имате желание да участвате със собствен труд – растителността ще бъде предоставена от ОП „Благоустрояване“, а ангажиментът към засаждането е изцяло Ваш.

– Да се грижите за новозасадената растителност, за което ще Ви бъдат предоставени съвети от екипа на организаторите.

– Избраният от Вас терен трябва да бъде общинска собственост – кампанията не включва терени частна или държавна собственост. Ако не сте сигурни в собствеността на терена, екипът на „Благоустрояване“ ще направи справка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.