Кампания "Зелено Габрово" © Община Габрово

„Зелено Габрово“: Засадете с цветя около блока си – цветята от Община Габрово, трудът от вас

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кампания "Зелено Габрово" © Община Габрово
Кампания „Зелено Габрово“ © Община Габрово

Габровци имат възможността да облагородят междублоковите си пространства благодарение на кампанията „Зелено Габрово“, която стартира Община Габрово. Общинското предприятие „Благоустрояване“ ще предостави посадъчен материал, а ангажиментът по засаждането трябва да е на самите граждани със собствен труд.

За да участвате в кампанията е необходимо да заявите желание на тел. 066 985 047 и 0884 842 251 или на e-mail: zeleno@gabrovo.bg, като посочите район за облагородяване, телефон и лице за контакт. Заявки за участие се приемат до края на м. април 2018 г.

Избраният терен трябва да бъде общинска собственост – кампанията не включва терени частна или държавна собственост. Ако не сте сигурни каква точно е собствеността, при заявка за участие в кампанията на посочените телефони или имейл попитайте за съдействие от администрацията и уточнете дали теренът е подходящ.

Всеки гражданин трябва да положи собствен труд, за да засади растителността и да се грижи впоследствие за нея. От „Благоустрояване“ са готови да помагат със съвети.

Местата за участие са ограничени, като последователността ще се определя по реда на приемане на заявките, уточняват от Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.