МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

Кампания ще набира средства за ремонт на АГ отделението на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Днес стартира кампания по набиране на средства за ремонт и закупуване на оборудване за Отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово. На Бабинден по стар стил (21 януари) се отбелязва Денят на родилната помощ.

Областният управител на Габрово Невена Петкова и директорът на габровската болница д-р Нели Савчева си нарекоха първото бебе на 2021 година да проплаче в ново, модерно и приятно за престой АГ отделение.

Стартира кампания по набиране на средства за ремонт и закупуване на оборудване за „Отделението по акушерство и гинекология“ в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, 21.01.2020 © Областна администрация Габрово

Успешна 2019 година отчете началникът на отделението д-р Анчев. Статистиката показва, че през изминалата година в габровската болница са родени 309 бебета. 100 жени са предпочели други болници, сподели д-р Анчев, а причината за това тяхно решение – условията в болницата не са такива, каквито на други места.  Той изрази надежда, че следващата година този празник ще бъде отпразнуван в обновено отделение, с подмладен състав, нови попълнения и повече родени деца.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.