Кампанията „Бъди войник“ в Габрово – с военна техника на площада и концерт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Националната информационна кампания на Министерството на отбраната за популяризиране на военната професия „Бъди войник“ идва в Габрово на 2 октомври.

Събитието ще започне на централния площад „Възраждане“ в Габрово в 16.00 часа. Ще бъдат показани военна техника, снаряжение и оборудване на Сухопътните войски и специалните сили, както и експонати на военна техника, представени от Национално дружество „Традиция”. Изпълнения ще направи представителният духов оркестър на Сухопътните войски.

Денят ще завърши с концерт на представителния ансамбъл на Сухопътните войски в Дом на културата „Емануил Манолов” от 18:00 часа.

Входът за събитията от кампанията „Бъди войник“ е свободен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.