Мерки за опазване на дома от кражби

Как да опазим дома си от кражби по време на празниците

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мерки за опазване на дома от кражби
Снимката е илюстративна

Продължителното пребиваване извън дома по време на предстоящите празници е повод да вземем мерки за опазването на имуществото си от кражби. Ето и съветите на полицията, разпространени от МВР – Габрово:

  • Когато напускате жилището си за по-дълго време, не съобщавайте това на широк кръг от хора. Все пак информирайте за това най-близките си съседи, които да наблюдават дома ви.
  • Избягвайте да държите големи суми пари или скъпи вещи в дома си. Малките по обем, но с висока стойност, предмети дават възможност на крадците безпрепятствено и незабележимо да се отдалечат от местопроизшествието.
  • При напускане на дома си, не забравяйте да заключите и входната врата на жилищния блок.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.