Кадастърът в Габрово няма да обслужва на гише, само електронно

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 9 март службите по геодезия, картография и кадастър в Габрово и Плевен няма да обслужват клиенти на гише, съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Услугите, които се предоставят от тези служби, няма да бъдат преустановени и ще бъдат изпълнявани по електронен път.

Заявените до момента услуги ще бъдат изпълнени и предоставени на гражданите по пощата с обратна разписка.

Мярката се предприема във връзка с необходимостта от ограничаване струпването на голям брой хора на обществени места с цел неразпространяване на вирусни инфекции.

Припомняме, че тази сутрин от Националния оперативен щаб потвърдиха, че има два случая на заразени с новия коронавирус в Габрово – 75-годишна пациентка и медицинска сестра, която я е обслужвала в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“. Повече четете в статията на Габрово Daily тук.

Допълнителни мерки се въвеждат и в цялата област Габрово със заповед на директора на РЗИ Габрово – Без учебни занятия, масови събития и прием в болниците в цялата област Габрово.

Лица с оплаквания – болки в гърлото, кашлица, висока температура над 380С, да търсят медицинска помощ в приемно – консултативните кабинети на инфекциозните отделения на МБАЛ „Д-р Т.Венкова“ – Габрово (тел: 066 899 616). Желателно е първо да се обадят на горепосочения телефон, за да получат адекватни указания! С цел избягване предаване на зараза на други лица не е желателно лицата с оплаквания да се насочват първосигнално към спешно отделение.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ е под карантина заради пациентка с коронавирус

ПРОЧЕТЕТЕ НАЙ-ВАЖНОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕТО ОТ КОРОНАВИРУС:

Личните лекари могат да издадат болничен за пристигащите у нас от Китай и Италия

Какво трябва да знаем за коронавируса – симптоми, предпазване, хигиена, изследване


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.