Йордан Белев (Дани Меджикс) хвана кръста на Йордановден © Община Габрово

Йордан Белев пред Нова тв: Да хванеш кръста на Йордановден (ВИДЕО)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Йордан Белев (Дани Меджикс) хвана кръста на Йордановден © Община Габрово
Йордан Белев (Дани Меджикс) хвана кръста на Йордановден през 2017 г. © Община Габрово

Габровецът Йордан Белев стана герой в рубриката „Къси разкази“ в сутрешния неделен блок на Нова телевизия на 6 януари 2019 г. Поводът е Йордановден и разказа за хващането на кръста на празника. Магьосникът и именик Йордан Белев хвана кръста на Йордановден в река Янтра през 2017 г.

„Да спазим традициите, да покажем на другите, че все още има хора, които крепят българския дух, вярват в традициите и се опитват да бъдат истински българи“, сподели пред Нова тв Йордан Белев. „Супер горд се почувствах, тогава се чувствах на върха на щастието, положително зареден. Усетих прилив на енергия, желание за растеж“ – разказа още габровецът.

Габровецът Дани Белев е един от най-известните български магьосници, част от групата Quick Hands Project. Един от организаторите на Магична среща „Златна котка“ – международен фестивал на магичните изкуства, който и през 2019 г. отново ще събере в Габрово магове от цял свят – на 30 и 31 март.

Вижте разказа на Йордан Белев във видеорепортажа тук:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Снежно Габрово отпразнува Йордановден (СНИМКИ 2019)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.