Инициатива „Здрави детски зъбки“ организира СНЦ „Габрово сошъл“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Инициатива "Здрави детски зъбки" организира СНЦ "Габрово сошъл"
Инициатива „Здрави детски зъбки“ организира СНЦ „Габрово сошъл“

Инициатива „Здрави детски зъбки“ организира СНЦ „Габрово сошъл“. Входът е безплатен, а събитието е на 21 ноември от 11:30 до 13:30 ч. в сградата на ИМКА – Габрово. В семинарната зала на родителите ще бъде представена презентация, а в другата зала дечицата ще получат интерактивно обучение как се мият зъбките правилно.

Основна наша цел е децата да придобият практически познания как, колко често и защо да си мият зъбките. Зъбите са част от техния организъм и те трябва да изградят навици как да се грижат за него. Подцел е родителите да придобият нови знания как да напъстват децата си, каква е тяхната роля като родители.
Какво се полага на децата годишно по здравна каса и други полезни съвети. Очаквайте изненади за децата от нашите спонсори Pierre Fabre и GlaxoSmith Kline – споделят организаторите.

Участници в проекта са студентите от БАСДМ към Медицински Университет Пловдив, млади дентални медици от гр. Габрово и целият тийм на НПО „Габрово сошъл“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.