Разкрива се временен имунизационен пункт на Главната в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Временен имунизационен пункт за имунизация срещу COVID-19 се разкрива на ул. „Радецка“ 17 (част  от бившия магазин „Пирин“) в Габрово, съобщават от Регионалната здравна инспекция.

Работното му време ще бъде всяка сряда до края на октомври 2021 г. от 9:00 ч. до 14:00 часа.

На 13 октомври 2021 г. имунизацията ще се извършва от екип на СБАЛББ Габрово. Не е необходимо предварително записване. Ще се поставя ваксина по избор. Има възможност за издаване на сертификат на място, при поставяне на еднодозова ваксина.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.