Отличените доброволци на годината в Габрово © ИМКА Габрово

ИМКА награди най-добрите доброволци на годината в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Отличените доброволци на годината в Габрово © ИМКА Габрово
Отличените доброволци на годината в Габрово © ИМКА Габрово

За 19-а поредна година ИМКА Габрово награди най-активните доброволци и доброволчески инициативи в област Габрово за 2018 г. Церемонията се състоя в сградата на сдружението на 5 декември, Международен ден на доброволеца.

Тази година екипът на ИМКА Габрово изненада гостите си с музикални изпълнения на живо и огнено шоу.

Ето кои са и наградените доброволци по категории:

„Най-активен доброволец в училище” – учител

Стефка Костадинова, Национална Априловска гимназия, гр. Габрово

„Най-активен доброволец в училище” – ученик

Мирела Николова, Професионална гимназия по механо-електротехника „Генерал Иван Бъчваров“, гр. Севлиево

В същата категория се присъжда награда за най-активен клас на 9 В клас в Професионална гимназия по туризъм „Пенчо Семов”, гр. Габрово за активната им доброволческа дейност през учебната 2017-2018 година

„Здравно образование”

Рая Топузакова, Природоматематическа гимназия „Акад. Иван Гюзелев“, гр. Габрово за активната й доброволческа дейност, свързана с инициирането и координирането на инициативата „Здравословно и безопасно лято”, осъществена с подкрепата на Община Габрово, Държавната агенция за закрила на детето и на младежките групи и неформални организации в Габрово.

Екология и опазване на околната среда

Виктор Ангелов, ученик от Природоматематическа гимназия „Акад. Иван Гюзелев“, гр. Габрово, участвал в реализацията на редица екологични инициативи на територията на община Габрово.

„Най-млад доброволец“

Деяна Христова, доброволец в ИМКА Габрово, ученичка в Национална Априловска гимназия, гр. Габрово

„Доброволец-ветеран“

Виктория Стефанова за цялостната й доброволческа дейност в доброволческия клуб към Регионална библиотека „Априлов-Палаузов

„Благотворителност

Росица Бинева за цялостната й дейност в организирането на благотворителни инициативи и събития в Женско благотворително дружество “Майчина грижа”

ИМКА Габрово празнува Международния ден на доброволеца 5 декември Отличените доброволци на годината в Габрово © ИМКА Габрово
ИМКА Габрово празнува Международния ден на доброволеца 5 декември Отличените доброволци на годината в Габрово © ИМКА Габрово

„Социални дейност“

Калина Даскалова за активната й дългогодишна доброволческа дейност в подкрепа на инициативите на Младежкия съвет за наркотични вещества.

„Младежки дейности“

Роберта Николова, доброволец в Младежки център Севлиево за активната й дейност през изминалата година и подпомагане на всички инициативи на Центъра.

В същата категория се присъжда и една Специална награда за цялостен принос в реализацията на младежки дейности – Мария Иваничкова, активен доброволец на ИМКА Габрово от 2014 г., участвала в реализацията на редица младежки дейности и инициативи през последните 4 години.

„Култура и творчески дейности

Димана Петкова, доброволец в Клуб на доброволеца при Регионална библиотека „Априлов – Палаузов“, Габрово

В тази категория се присъжда и още една награда: Най-мотивиран екип от доброволци – екип The Youngsters за вдъхновената им доброволческа дейност за осъществяване на проекта Youth Кино

Други:

Награда за доброволческа и  благотворителна дейност: Мартин Стоилков – Интеракт, Севлиево

Награда за доброволчески дейности и работа  с деца: Андреа Габриел Ангелова, доброволец от  ИМКА Габрово

„Проект на годината“

„Изкуството да общуваме“, Национална Априловска гимназия, реализиран през учебната 2017-2018 година с подкрепата на Фондация „Благотворител”

Специална награда за иновативен проект се присъжда на проекта „Пътуващ Младежки център”, реализиран от екип от младежки работници и доброволци от Младежки център Севлиево през лятото на 2018 година.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.