Полицията в Габрово търси собственика на изгубени пари

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 8 септември е била намерена сума пари в близост до жилищен блок на улица „Свищовска“ в Габрово, съобщават от ОД МВР Габрово. Парите са били предадени на служители от РУ – Габрово и се намират в полицейското управление.

До този момент не е подаден сигнал за случая и собственикът не е установен. Той може да потърси контакт със служители на РУ-Габрово чрез ЕЕН 112 или на телефони 066/800-865 или 066/800-866.

Собственикът ще трябва да удостовери подробности около случая – сума, копюри и евентуално други характерни детайли.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.