Удължава се извънредната епидемична обстановка до 15 юли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Извънредната епидемична обстановка в страната остава до 15 юли. Решението беше прието днес на Министерски съвет и обявено публично.

По думите на здравния министър Кирил Ананиев нови тежки мерки няма да се налагат, но ще се засили контролът по спазване на действащите в момента.

Увеличен е броят на изследванията, като вече има 36 лицензирани лаборатории, които извършват тествания, а през последните две седмици броят на пробите е по 2 000 на ден.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Маските отново стават задължителни на закрито


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.