Севлиево кани семейства на игри на открито в парка под надслов „Мама, татко и аз”

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

 

Игри на открито в парка под надслов „Мама, татко и аз” очакват севлиевци на 6 юли 2018 г. Организатори са Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Клуб на родителя към нея.

Игрите са подходящи за прилагане от семействата по време на разходка и почивка, съобщават от Община Севлиево. Организаторите се надяват да припомнят чрез игрите на открито колко важно е сплотеното семейство, което ти дава спортен хъс и подкрепа, както на арената на игрите, така и в живота.

Събитието започва в 17:30 ч. на спортната площадка в Градинката на автогарата. При дъждовно време мероприятието ще се проведе в Спортна зала „Дан Колов”.

Записване за участие: на телефон 0884 385 670 или на място от 17:00 до 17:30 ч. в деня на мероприятието.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.