Обновено спортно игрище на ул. "Видима" в Габрово © Община Габрово

Квартал „Голо бърдо“ в Габрово с две обновени игрища за спорт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Обновено спортно игрище на ул. "Видима" в Габрово © Община Габрово
Обновено спортно игрище на ул. „Видима“ в Габрово © Община Габрово

Живущите на улица „Видима“ в кв. Голо бърдо в Габрово вече имат две обновени спортни игрища – за волейбол и за баскетбол и тенис. Средствата за ремонта са на Община Габрово.

На игрищата е направена изравнителна армирана бетонова настилка и са положени полиуретанови настилки, монтирани са декоративни предпазни огради.

Игралните полета са маркирани, а в игрището за баскетбол е монтирано комбинирано спортно съоръжение. Изградено на цялостно осветление и видеонаблюдение на игралните полета.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.