"Зумба с Васи" - фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest

Васи Маринова-Късева – първата габровка на най-мащабния денс-фитнес фестивал у нас

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Зумба с Васи" - фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest
„Зумба с Васи“ – фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest

Лицензираната инструкторка по зумба Васи Маринова-Късева е първата габровка, която ще се включи в най-мащабния интернационален денс-фитнес фестивал, който се провежда в България – The Blue Rocks в Сливен.

Събитието се случва за четвърта поредна година и събира на едно място някои от най-изявените инструктори у нас и в чужбина, които преподават различни денс-фитнес програми.

За първи път тази година Габрово ще има свой представител в лицето на Васи, която не крие, че е изключително развълнувана от възможността да бъде част от събитието, заедно с международно признати лица като Даво Гарсия от Мексико, Алина Дума от Румъния и още, и още.

„Това е огромна чест и огромна отговорност. На един такъв фестивал представяш не само себе си, но и града си. За мен е въпрос на престиж да покажа, че Габрово също се развива в областта на спорта. И че по нищо не отстъпваме на големите градове по отношение на качеството на тренировките, които предлагаме тук“, категорична е зумба инструкторката.

Васи е изключително активна на различни форуми и спортни събития. Васи беше на сцената на зумба маратона „Габрово се смее, зумба да живее“ през август месец, а с момичетата й се включиха и в третото издание на фестивала за улични изкуства 6Fest на 5 октомври. Преди 4 години „Зумба с Васи“ участваха и в най-популярния клип за Габрово в YouTube „Щастливо Габрово“.

Младата габровка е категорична, че умишлено е избрала да остане и да се развива в Габрово. Васи вярва, че градът има потенциал пред себе си. И от гражданите му зависи той отново да се превърне в притегателен център, в който младите да се завръщат и да градят бъдещето си.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Да избереш Габрово: Васи Маринова-Късева от Спортен клуб „Троя“ стана сертифициран Зумба инструктор


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.