Габровката Васи Маринова от "Зумба с Васи" - участник в "Стани богат" по БНТ

Васи Маринова-Късева – зумба инструкторката на Габрово участва в „Стани богат“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровката Васи Маринова от "Зумба с Васи" - участник в "Стани богат" по БНТ
Габровката Васи Маринова от „Зумба с Васи“ – участник в „Стани богат“ по БНТ

Габровката Васи Маринова-Късева от „Зумба с Васи“ участва в шоуто за знания „Стани богат“ по БНТ1. Младата габровка има какво да ни разкаже за „горещия стол“ на предаването, както и за самия водещ Михаил Билалов.

„Браво! Хареса ми играта на млад и интелигентен човек от Габрово! Похвално е!“, не крият задоволството си хората в онлайн пространството.

От „Габрово Daily”потърсихме Васи след излъчването на шоуто, за да разберем дали самата тя е доволна от представянето си. Тя е категорична, че е можела да стигне и по-далеч, но притеснението й от камерите й е изиграло лоша шега:

„Винаги съм се смущавала да говоря пред хора. Всъщност точно и заради това се записах за участие – исках да предизвикам себе си и да направя това, от което изпитвам най-голям ужас. Все едно да скочиш с бънджи от висока скала, когато те е страх от височини. Моята „висока скала“ бяха зрителите на предаването“, с усмивка споделя габровката.

Тя добавя и куриозна случка зад кулисите на шоуто. Наложило се тя и водещият Михаил Билалов да чакат един час, за да им донесат мартеници, които да сложат на дрехите си, тъй като гривните не се виждат достатъчно ясно.

„Този допълнителен един час чакане съвсем усили напрежението в мен. Но не се оправдавам, научих ценен урок – да бъда малко по-уверена в себе си и знанията си“, коментира Васи.

Да избереш Габрово за работата и семейството си: коя е Васи Маринова-Късева?

В Габрово Daily сме ви разказвали и преди за Васи – обичаната зумба инструкторка от „Зумба с Васи“ в Спортен клуб „Троя“. Виждали сме я и в най-популярния клип за Габрово в YouTube – „Щастливо Габрово“ (гледайте клипа ТУК). През октомври 2018 г. Васи и нейната група по зумба се включи в третото издание на уличния фестивал 6Fest, който зарадва габровци с танцово шествие и спектакъл на площада (снимки от фестивала вижте ТУК). Тренинг за участието й в „Стани богат“ беше и участието й в документалния филм  „Оптимистична теория за Габрово“, създаден по идея на Момчил Цонев.

"Зумба с Васи" - фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest
„Зумба с Васи“ – фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest

Инструкторката е и първата габровка, взела участие в международния денс фитнес фестивал „The Blue Rocks“ в Сливен (прочетете повече ТУК). През юни тази година Васи ще бъде гост инструктор и на „The Black Sea Camp“ във Варна – спортно събитие, част от мероприятията по случай Варна – Европейска столица на спорта 2019.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Да избереш Габрово: Васи Маринова-Късева от Спортен клуб „Троя“ стана сертифициран Зумба инструктор


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.