Логопедът от Габрово Стефан Стефанов се нуждае от помощ за лечението си

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Добри хора, Стефан губи живота си, да го спасим!“ С тези думи започва кампанията за набиране на средства за лечението на 47-годишния габровец Стефан Стефанов в сайта HelpKarma.

Стефан е щастлив баща на две деца, съпруг и син, с благородната професия логопед. До деня, в който получава остър парапроктит. Следват операция, после втора, трета, четвърта… Всички с пълни упойки, от които получава оток в мозъка и изпада в будна кома. Животът му е прекършен само за 10 дни, а в България няма шанс за неговото състояние.

За да се върне при своите близки е нужно спешно лечение в Германия. Средствата са осигурени от Фонда за лечение в чужбина, но семейството на Стефан няма възможността да се справи с всички съпътстващи разходи. Нужни са още много средства: за специален медицински самолет, за придружител и още много други, които са непосилни за близките му и без които лечението няма да може да се осъществи.

Габрово Daily се присъединява към призива на близките на Стефан Стефанов: Нека да отворим сърцата си и да помогнем!

Всеки желаещ може да дари средства за лечението на габровеца в страницата на кампанията в HelpKarma ТУК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.