Севлиевка се нуждае от средства за лечение след тежка катастрофа (ЗОВ ЗА ПОМОЩ)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна

Съпругата на севлиевския журналист Драгомир Денчев – Светла се нуждае от средства, след като претърпя тежко пътнотранспортно произшествие. Настанена е за лечение във ВМА – София, но състоянието й все още е тежко. Благотворителната кампания за набиране на средства обедини медиите в Севлиево.

Светла и семейството й се нуждаят от нашата подкрепа! Нека да помогнем материално, всеки – съобразно възможностите си. Средствата са нужни за разходи, свързани с лечението й. Съдбата бе безмилостно жестока към семейството на Светла и Драго Денчеви. Надежда обаче има и нека да помогнем. Нека бъдем съпричастни и дарим кой колкото може, от сърце.

Банковата сметка, по която може да направите паричен превод, е на името на майката на Светла – Пенка Стоева Дянкова:

IBAN BG76TTBB 9400 1504 0085 59

BIC TTBBG22

Societe Generale Express Bank

Основание за плащане – лечение на Светла Денчева Дянкова.

Дарения в помощ на семейството могат да се правят и в дарителските кутии, поставени на касите на в. „Росица“ и ТВ „Канал Фокус“ в Севлиево.

Габрово Daily се присъединява към призива за помощ на севлиевските си колеги!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.