Митка Георгиева

ЗОВ ЗА ПОМОЩ за една от любимите учителки в Националната Априловска гимназия

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Митка Георгиева
Митка Георгиева

Дългогодишният преподавател по немски език в Националната Априловска гимназия Митка Георгиева се нуждае от нашата помощ в дългата борба с болестта. Това научихме от съобщение от самата нея в социалната мрежа Facebook.

ДО
МОИТЕ БЛИЗКИ, ПОЗНАТИ, ПРИЯТЕЛИ,
ДО МОИТЕ СТОТИЦИ УЧЕНИЦИ

З О В  З А  П О М О Щ

Животът ми отреди съдбата да се боря с тежка и коварна болест – остра миелоидна левкемия. Тази борба продължава вече повече от 6 години. В последно време съм подложена на терапия със скъпо струващ медикамент, закупуването на който вече не е във възможностите на моето семейно обкръжение. Така, искам или не, съм принудена да отправя МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ ВАС за събиране на средства за лечението ми според личните възможности.
Средствата се събират в UniCredit Bulbank – клон Габрово по следните сметки:
– в BGN – BG02UNCR70001520296263
– в EUR – BG72UNCR70001520444965, BIC – UNCRBGSF
Предварително благодаря за добрината на всички!
И нека здравето, щастието и късметът да са с вас! А животът е хубав, нали!!!!!

Ваша
Митка ГЕОРГИЕВА

Ние от Габрово Daily приканваме всички, които имат възможност, да помогнат и пожелаваме скорошно оздравяване на Митка Георгиева!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.