Зов за помощ за Красимира Якимова – майка от Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Зов за помощ за Красимира Минкова Якимова от Габрово. Източник: „Габровски майки и татковци“

Фейсбук групата „Габровски майки и татковци“ разпространи зов за помощ за Красимира Минкова Якимова от Габрово – майка на 14-годишна дъщеря. Габровката е диагностицирана с атипичен менингиом втора степен по СЗО, мозъчна менингиоматоза с нов голям темпорален менингиом вдясно и множествени други супра и инфратенториални менингиоми.

Красимира спешно се нуждае от оперативно лечение, което е трето в рамките на три години и второ за последните два месеца. За целта са й необходими 4 000 лева – операцията й ще бъде на 26 юли 2019 г. Макар и малка, сумата е непосилна за двучленното й семейство.

Нека се обединим и с общи усилия да помогнем на една майка да бъде до своята дъщеря и на една дъщеря да бъде до своята майка.

Дарителската банкова сметка на Красимира Минкова Якимова е следната:

Юробанк България

IBAN: BG40BPBI79294099669501

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.