За няколко дни габровци събраха 1000 лв. за лечението на Красимира Якимова, нужни са още 3000

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Зов за помощ за Красимира Минкова Якимова от Габрово. Източник: „Габровски майки и татковци“

1000 лв. са постъпили в последните дни по дарителската банкова сметка на Красимира Якимова от Габрово, която се нуждае от средства за спешна операция. За това съобщи в социалната мрежа Facebook Марияна Атанасова, близка на болната. Остава да се наберат от дарения още 3000 лв., за да може Красимира да заплати лечението си.

Както Габрово Daily вече ви информира, Красимира Минкова Якимова от Габрово – майка на 14-годишна дъщеря. Габровката е диагностицирана с атипичен менингиом втора степен по СЗО, мозъчна менингиоматоза с нов голям темпорален менингиом вдясно и множествени други супра и инфратенториални менингиоми.

Красимира спешно се нуждае от оперативно лечение, което е трето в рамките на три години и второ за последните два месеца. За целта са й необходими 4 000 лева – операцията й ще бъде на 26 юли 2019 г. Макар и малка, сумата е непосилна за двучленното й семейство.

Дарителската банкова сметка на Красимира Минкова Якимова е следната:

Юробанк България

IBAN: BG40BPBI79294099669501


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.