Паметник на свободата, Шипка. Източник: Община Габрово

Шипка и пътят към Узана са проходими (ЗИМНА ОБСТАНОВКА на 21 февруари 2020)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На прохода Шипка температурата е – 6°C. Пътната настилка е почистена и опесъчена, новата снежна покривка е 4 см. В сила е забраната за движение на МПС с обща маса над 12 тона. От Община Габрово публикуваха информация за зимната обстановка на 21 февруари 2020 г.:

Пътят към курортен комплекс Узана е почистен и опесъчен, проходим е при зимни условия. Снежната покривка общо е около 40 см, малките писти работят.

Пътищата в община Габрово са мокри и обработени. Пътните настилки в областта са почистени. По усойните райони е възможно частично заледяване. Времето в Габрово е облачно, температурата на въздуха е  2 °C, а влажността – 95%.

Градските и междуградски автобусни линии на Общински пътнически транспорт са покрити и се изпълняват по график. Училищните автобуси са превозили всички деца до учебните им заведения.

Няма населени места без електроснабдяване. Възможни са временни прекъсвания, поради извършвани манипулации по мрежата.

Бележка на редакцията – използваната снимка на Паметника на свободата е илюстративна и не отразява непременно моментното състояние.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.