9-10 градуса под нулата тази сутрин на Шипка и в Габрово (ЗИМНА ОБСТАНОВКА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

С минусови температури започна 14 януари 2022 г. в Габрово и Габровско. Температурата на Шипка тази сутрин е – 10 °C, а в Габрово е – 9 °C, съобщават от Община Габрово за актуалната зимна обстановка.

Снегопочистване

Пътищата в община Габрово са почистени и обработени, проходими при зимни условия. Проходът Шипка е почистен и обработен, главните пътища от Републиканската пътна мрежа също са обработени.

В град Габрово се обработват улиците, стълбища, автобусни спирки, тротоари. Пътищата към населените места в общината също се обработват.

Зима в Габрово, януари 2022 г. Снимка: Христо Божков, „Видяно и Преживяно в Габрово“

Обществени услуги

Градските и извънградските линии на Общински пътнически транспорт се изпълняват. Няма населени места с нарушено електроподаване. На дежурните телефони на Община Габрово няма получени тревожни сигнали.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.