Снежна Баба Марта с минусови температури (ЗИМНА ОБСТАНОВКА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снежната покривка в Габрово е 25-30 см. Почистват се тротоари, автобусни спирки и стълбища в Габрово. Пътищата в града, както и към населените места в общината са обработени против замръзване, температурата е – 1 °C. Такава е зимната обстановка в Габрово на 1 март 2022 г. по данни на Община Габрово.

Пътна обстановка и снегопочистване

Вътрешните улици към базите в комплекс Узана са почистени, днес допълнително ще бъдат обработени отделни участъци. Продължава почистването на вътрешните улици в селата.

Снежната покривка на Шипка е 60 см, а измерената температура на 1 март сутринта е – 7 °C. Шипченският проход е проходим при зимни условия, времето е облачно

Обществени услуги

Градските и извънградските линии на Общински пътнически транспорт са покрити. Няма населени места с нарушено електроподаване.

На дежурните телефони на Община Габрово няма получени тревожни сигнали.

Община Габрово призовава водачите при дълги пътувания да бъдат добре подготвени за зимни условия.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Честита Баба Марта!

60 см сняг на Шипка, въпреки лошото време Община Казанлък се готви за празничния 3 март

Бележка на редакцията: Снимка на Христо Божков, „Видяно и Преживяно в Габрово“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.