Кампания "Зелено Габрово" © Община Габрово

„Зелено Габрово“ дарява растителност, а вие я засаждате – заявете участие

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кампанията „Зелено Габрово“ на ОП „Благоустрояване“ отново ще дари растителност на желаещите да се включат в облагородяването на междублоковите зелени пространства в Габрово.

За да участвате, е необходимо да направите следното:

Да заявите Вашето желание на тел. 066 985 047 и 0884 842 251 или на e-mail: zeleno@gabrovo.bg, като посочите район за облагородяване, телефон и лице за контакт /заявки за участие се приемат до 15 ноември 2020 г.

Да имате желание да участвате със собствен труд – растителността ще бъде предоставена от ОП „Благоустрояване“, ангажиментът към засаждането обаче е изцяло Ваш.

Да имате желание да се грижите за новозасадената растителност, за което ще Ви бъдат предоставени съвети от екипа на организаторите.

Избраният от Вас терен трябва да бъде общинска собственост – кампанията не включва терени частна или държавна собственост. Ако не сте сигурни в собствеността на терена, екипът ва „Благоустрояване“ ще направи справка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.