Конкурс за най-вдъхновяваща снимка ще съпътства кампанията в 8 местни училища „Зелено Габрово“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна © Община Габрово

Конкурс за най-вдъхновяваща снимка ще съпътства новата кампания на Община Габрово в 8 габровски училища „Зелено Габрово“ на 30 и 31 октомври 2017 г., съобщават от Община Габрово. Снимката трябва да отразява работен момент от провеждането на кампанията. Снимките трябва да бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Центъра за работа с доброволци към Общината. Една от тях, която събере най-много „харесвания“ от потребителите на социалната мрежа, ще бъде отличена, а авторът й ще получи награда. Наградата ще бъде връчена от Центъра за работа с доброволци.

Какво е „Зелено Габрово“?

Кампанията „Зелено Габрово“ ще се проведе в НУ „Васил Левски“, ОУ „Ран Босилек“, ОУ „Неофит Рилски“, ОУ „Христо Ботев“, ОУ „Иван Вазов“, СУ „Райчо Каролев“, СУ „Отец Паисий“, ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“. Общинско звено „Озеленяване“ ще предостави посадъчен материал – декоративни дървета и храсти, които ще бъдат засадени от учениците и всички, проявили интерес да се включат, за да направим училищния двор едно по-добро и красиво място.

ПОВЕЧЕ ЗА „ЗЕЛЕНО ГАБРОВО“ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.