Затварят две улици в центъра на Габрово за асфалтиране на 25 август

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 9:00 часа на 25 август до приключване на ремонтните работи улиците „Шипка“ и „Хан Аспарух“ в Габрово ще бъдат временно затворени за движение на автомобили, за да бъдат асфалтирани.

Достъпът до ул. „Йоан Предтеча“ също ще бъде ограничен. Като обходен маршрут ще се използва ул. „Градище“, съобщават от Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.