Затварят ул. „Лазурна“ заради улични ремонти в кв. „Трендафил 1“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Започва ремонтът на ул. „Светло бъдеще“ в кв. Трендафил 1 в Габрово © Община Габрово

Затваря се за движение ул. „Лазурна“ в участъка от ул. „Свищовска“ до ул. „Венец“. Забраната важи от 8 юли 2019 г. за период от две седмици, съобщават от Община Габрово.

Временното ограничение на движение е свързвано със строително-ремонтните работи в района на кв. Трендафил 1.

Както Габрово Daily вече писа, ще се извърши основен ремонт на уличната инфрактура на две квартални улици „Светло бъдеще“ и „Хризантема“, включително обслужващи улици на междублокови пространства. Общата стойност на инвестицията е 1,8 млн. лв. Четете още тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.