Затварят за ремонт и подлеза при Автогара Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

До средата на септември 2018 г. подлезът до Автогара Габрово, при кръстовището между ул. „Д-р Н. Василиади“ и ул. „Стефан Караджа“, ще бъде затворен. Причината е започването на ремонтните дейности по съоръжението, съобщават от Община Габрово.

Обектът е обезопасен с плътна ограда. Пешеходното движение ще се осъществява по съществуващите тротоари. Община Габрово призовава за пресичане да се използват само обособените пешеходни пътеки на ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Д-р Н. Василиади“  – срещу Автогара Габрово и срещу бившата Консултативна поликлиника.

Строителните дейности по подлеза включват ремонт на настилките и прилежащите тротоари, отводняване, осигуряване на съвременно осветление, видеонаблюдение и асансьор.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.