Ремонт на кръговото при Консултативна поликлиника в Габрово

Затварят бул. „Стефан Караджа“ от 8 до 12 октомври

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ремонт на кръговото при Консултативна поликлиника в ГабровоБул. „Стефан Караджа“ ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства от 8 до 12 октомври 2014 г.  в участъка от ул. „Д-р Никола Василиади“ до кръстовището при Консултативна поликлиника.

Ограничението е във връзка със строително-монтажни работи по интегрирания проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда – обект „Реконструкция на кръстовище Консултативна поликлиника, гр. Габрово“.

Движението на автобусите от действащата транспортна схема в затворения участък на бул. „Стефан Караджа“ ще се осъществява по ул. „Брянска“.

В тази връзка се открива временна спирка на ул. „Д-р Никола Василиади“ (след пресечката за ул. „Станционна“) за пътуващите в посока център – квартали Младост, Трендафил, Русевци. Пътуващите в обратна посока ще могат да ползват съществуващата спирка на ул. „Брянска“ (пред ПТГ „Д-р Никола Василиади“).

Община Габрово се извинява са създаденото неудобство и призовава водачите на пътни превозни средства и пешеходците да се движат с повишено внимание, спазвайки монтираната вертикална сигнализация.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.